Ramon Larregola: “L’oci nocturn no és només anar de copes. Som cultura”

El Milano Jazz Cocktail Bar de Barcelona, la seu del Campari a Catalunya, és un dels clubs clàssics de la ciutat, espai qualificat com a oci nocturn, que basa el seu èxit tradicional en una bona cocteleria al costat de música en directe de dilluns a diumenge. En Ramon Larregola ho té clar, i la defensa de que l’oci nocturn també és cultura és una constant: “Dels nostres espais també viuen molta gent que es dedica a l’art i a la música”, explica Larregola, que no veu fàcil sortir d’aquesta crisi. Durant l’entrevista carrega contra l’administració per les poques mesures, la indefinició i la criminalització del sector de l’oci nocturn.

(Visited 25 times, 1 visits today)

You might be interested in

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà.

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto