https://youtu.be/zy7Fk9d6_T8"

Jordi Folck: “Per què els nens no volen ser comerciants? Aneu a comprar en família”

L’escriptor Jordi Folck és un dels autors més prolífics i llegits de la literatura infantil al nostre país. A més, enguany és el Comissari de l’Any Rodari en el seu centenari, escriptor italià reconegut per introduir la creativitat a la pedagogia, i per la seva literatura de la qüotidianitat. Ell va ser un dels introductors dels comerciants, professionals, artesans i els oficis a la literatura infantil. Sobre aquest assumpte, Folck creu que “el comerç està invisibilitzat a la societat i especialment als mitjans de comunicació, a la televisió, al cinema i a la literatura” i que davant la idea que els nens i nenes només volen ser astronautes o futbolistes “cal ensenyar als nens les virtuds del comerç. Perquè els nens no volen ser comerciants?” es pregunta, però a la vegada dóna la solució: “Aneu a comprar en família”.

(Visited 11 times, 1 visits today)

You might be interested in

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà.

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto