David Sánchez: “Cal un pacte que permeti adoptar mesures eficients per a l’economia i per a la salut”

El president de Comertia, David Sánchez, ha reclamat en una entrevista concedida a Ràdio Comerç “un pacte que permeti adoptar mesures eficients per a l’economia i per a la salut”. Sánchez ha admès que no resulta fàcil per a l’Administració prendre decisions, però ha lamentat que s’adoptin mesures “sense consultar els actors principals”, com va passar recentment quan la Generalitat va considerar que calia tancar els bars i establiments de restauració”.

“Les empreses de retail som companyies de relacions humanes”

El president d’aquesta entitat que aplega una seixantena de companyies que sumen més de 4.000 punts de venda i que dona feina de manera directa a uns 35.000 professionals ha recordat que “les empreses de retail som companyies de relacions humanes”. Tot i que per a David Sánchez la digitalització és necessària, “no hem de perdre el nord, perquè el nostre valor afegit rau en aquestes relacions amb el consumidor”.

Segons el president de Comertia, “aquesta pandèmia ens demostra que sense proveïdors compromesos, treballadors compromesos, i un equip que treballi en la mateixa línia serà difícil que les empreses sobrevisquin. Serà una mortalitat per un error estratègic”, ha advertit, a la vegada que ha reivindicat el compromís de les companyies adherides a Comertia, tant amb els seus equips humans com amb els consumidors, “per als que treballem per a ser rellevants per a ells”.

Asimetries que posen en risc el nostre estat de benestar

Igualment, David Sánchez ha subratllat que “cada vegada que comprem un producte o servei, això té conseqüències per al nostre benestar”. Per al president de Comertia no té sentit adquirir productes d’escàs valor i que hagin recorregut 10.000 quilòmetres, perquè això només genera asimetries i posa en risc el nostre estat de benestar. “Hi ha una derivada que és l’economia que també afecta la salut, per la generació d’impostos que permeten sostenir precisament el sistema sanitari”, ha recordat.

 

 

(Visited 28 times, 1 visits today)

You might be interested in

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà.

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto