LA ALPARGATERA
Joan Carles Tasies: “La Alpargatera sempre s’ha adaptat, per això resistim”

Joan Carles Tasies explica en aquesta entrevista algunes de les característiques que han permès la supervivència d’un establiment emblemàtic com La Manual Alpargatera, al centre de la ciutat de Barcelona, després de tants anys d’història, de canvis socials, en la vestimenta i en les conductes de compra, o després de la irrupció del turisme. I ho fem acompanyats de nou del nostre cicerone particular d’establiments emblemàtics, l’Alberto Mejías, que destaca el fet artesà d’aquest establiment històric de la ciutat.

En moments com l’actual, Tasies explica que cal reinventar-se, tornar a repensar el turisme de la ciutat, però no té cap mena de dubte que cal invertir en adaptació del retail a les noves tecnologies, l’exportació i l’especialització.

(Visited 206 times, 1 visits today)

You might be interested in

Comment (8)

 1. Es una tenda emblemática que no s’hauría de perdre mai, ja que forma part de la nostre ciutat desde fa molts anys. La qualitat sempre ha estat la seva senyera, es per aixó que s’ha de conservar per aquestes generacions i les properes. Hauría de tenir el suport necesari de les institucions.

 2. Yo también confio en que todo volverá a ser igual, es una tienda con calidad, artesanal, que cuidan a sus clientes aparte de lo ” GRANDE” que es, no en amplitud de tienda ” GRANDE” en sentimiento a Barcelona que pocas tiendas lo sienten, gente trabajadora y también les pediria a los políticos por lo que leí hace años pertenece al Ayuntamiento que ayude a las tiendas que pertenezcan a ellos, teniendo en cuenta a nuestra querida alcaldesa que siempre ayuda creo que deberian echarles una mano, tienda emblematica en la cual el turismo alucina con el producto y a veces siento decirlo asi ,reconocen más el producto que los propios catalanes. Tenemos que ayudar a tiendas que no son grandes cadenas, son gente hablo de La Manual es la unica auténtica que queda en Barcelona,.la única y deseo que vuelvan los años que ibas a La Manual y tenias que pedir número y no verla como ahora porque es desolador. La única, la mejor y reconocida se llama LA Manual Alpargatera.

 3. No me puedo imaginar Barcelona sin La Manual Alpargatera. No es acceptable a perder la tradición calatana, a perder algo tan auténtico y hecho con alma!

 4. El comerç artesanal barceloní necessita l’ajuda de les institucions per poder tirar endavant. La Manual Alpargatera dona vida a la ciutat des de fa molts anys i hauria de continuar sent així per molts anys, sent un símbol de la nostre cultura i costums i donant molt de plaer tant a turistes com als del país! Joan Carles, aguanteu!

 5. CERCA 

  Joan Carles Tasies: “La Alpargatera sempre s’ha adaptat. I per això resistim”

   Redacció Ràdio Comerç

  5 dies ago

  Reproductor de vídeo

  00:00

  20:58

  Joan Carles Tasies explica en aquesta entrevista algunes de les característiques que han permès la supervivència d’un establiment emblemàtic com La Manual Alpargatera, al centre de la ciutat de Barcelona, després de tants anys d’història, de canvis socials, en la vestimenta i en les conductes de compra, o després de la irrupció del turisme. I ho fem acompanyats de nou del nostre cicerone particular d’establiments emblemàtics, l’Alberto Mejías, que destaca el fet artesà d’aquest establiment històric de la ciutat.

  En moments com l’actual, Tasies explica que cal reinventar-se, tornar a repensar el turisme de la ciutat, però no té cap mena de dubte que cal invertir en adaptació del retail a les noves tecnologies, l’exportació i l’especialització.

  Redacció Ràdio Comerç

  VEURE TOTS ELS ARTICLES

  David Sánchez: “Cal un pacte que permeti adoptar mesures eficients per a l’economia i per a la salut”

  Jacob Vilató: “Barcelona té èpoques guapa. Ara ens sentim lletjos. No ens valorem”

  Afegeix un comentari

  Comentari

  Nom * 

  Correu electrònic * 

  Lloc web 

   Desa el meu nom, correu electrònic i lloc web en aquest navegador per a la pròxima vegada que comenti.

  Aurora Carreira González

  26 octubre 2020 a les 19:09

  El comentari està esperant moderació.

  Yo también confio en que todo volverá a ser igual, es una tienda con calidad, artesanal, que cuidan a sus clientes aparte de lo ” GRANDE” que es, no en amplitud de tienda ” GRANDE” en sentimiento a Barcelona que pocas tiendas lo sienten, gente trabajadora y también les pediria a los políticos por lo que leí hace años pertenece al Ayuntamiento que ayude a las tiendas que pertenezcan a ellos, teniendo en cuenta a nuestra querida alcaldesa que siempre ayuda creo que deberian echarles una mano, tienda emblematica en la cual el turismo alucina con el producto y a veces siento decirlo asi ,reconocen más el producto que los propios catalanes. Tenemos que ayudar a tiendas que no son grandes cadenas, son gente hablo de La Manual es la unica auténtica que queda en Barcelona,.la única y deseo que vuelvan los años que ibas a La Manual y tenias que pedir número y no verla como ahora porque es desolador. La única, la mejor y reconocida se llama LA Manual Alpargatera.

 6. Bottega storica dove trovare la tradizione, il lavoro manuale e materie prime ecosostenibili, mi sembra che ci sia una visione molto moderna de la economía e sus evoluzione, da sostenere ed incoraggiare.
  E che dire dal suo valore turistico!
  Bravi!!!!!

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà.

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto