Núria Beltran: “L’Administració es fascina pels gegants tecnològics i menysté la tasca del comerç urbà”

Núria Beltran, economista i experta en retail, ha lamentat en una entrevista a Ràdio Comerç que les Administracions Públiques trobin fascinants les implantacions al territori dels gegants tecnològics del comerç i que, en canvi, no parin prou atenció a la tasca que exerceix el petit retail. Beltran ha recordat que el petit comerç és el puntal de l’economia urbana, a la vegada que ha manifestat que, fa quinze o vint anys, a l’Administració local hi havia un personal amb més formació sobre comerç que en l’actualitat.

L’experta en retail també ha subratllat la importància de la formació en el comerç. Per a Núria Beltran, “la formació és com unes ulleres, que t’ajuden a veure-hi més clar; si no tens ulleres, en un moment en què tens dificultats de visió, et resulta més complicada la presa encertada de decisions”.

Proveïdors que desatenen comandes fetes pels detallistes i s’esforcen a servir en menys de 48 hores al públic final

L’economista també ha fet referència a la pràctica d’alguns fabricants que, en la darrera etapa marcada pel coronavirus, han optat per la venda directa al consumidor. Al seu entendre, aquesta és una pràctica que pot anar a més. Així mateix, ha revelat que hi ha proveïdors que desatenen comandes fetes pels seus clients detallistes mentre s’esforcen a servir la mercaderia en menys de 48 hores al públic final.

Núria Beltran ha assenyalat, així mateix, que el gran avantatge del comerç tradicional rau a la proximitat i a la possibilitat de conèixer el consumidor final i les seves necessitats. L’experta en retail ha animat els comerciants a construir una relació amb el client i a servir-se de les noves tecnologies per a avançar en competitivitat.

(Visited 31 times, 1 visits today)

You might be interested in

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà.

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto