Galí i Domínguez: “El comerç local ha de ser el principal interessat en la distribució sostenible”

Aprofitant el primer dia de la recuperació del programa “Obrim carrers”, des de Ràdio Comerç parlem amb dos experts en distribució de mercaderies a darrera milla, en Jordi Galí i en Antonio Dominguez, del projecte Bicicargo, que ha d’aprofitar els avantatges dels vehicles com les bicicletes per a accedir als barris i ocupar-se de la distribució porta a porta dels productes adquirits al comerç de proximitat, d’una forma sostenible i que cuida les nostres ciutats. Al llarg de l’entrevista coneixerem millor com funcionen els bicicargo, i com caldria implementar-los.

(Visited 6 times, 1 visits today)

També et pot interessar

ESCRIU UN COMENTARI

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *