Jordi Tarragona: “Cal evitar que el relleu en l’empresa familiar estigui viciat pel xantatge emocional”

El 14 d’octubre, Jordi Tarragona impartirà, amb la col·laboració de la Cambra de Barcelona, un webinar al voltant de la continuïtat en l’empresa familiar. A Catalunya, les empreses concentren el 88% de les companyies, el 78% dels llocs de treball privat i el 68% del valor afegit brut.

Jordi Tarragona, que és assessor de famílies empresàries, subratlla que aquest tipus de companyies tenen més longevitat que la resta. Si per a totes les empreses la continuïtat constitueix un repte, en el cas de les familiars s’hi sumen desafiaments afegits, com ara els sentiments que, per bé i per mal, són a flor de pell.

La incorporació d’una nova generació a la companyia pot estar viciada pel xantatge emocional

L’expert adverteix que una de les amenaces, o “dimonis”, de la família empresària rau en la desafecció. Tarragona destaca que la incorporació d’una nova generació a la companyia pot estar viciada pel xantatge emocional, aspecte que caldria evitar.

Jordi Tarragona, que convida a tots els professionals vinculats a la presa de decisions en l’empresa familiar, presents o futurs, a participar en el webinar del 14 d’octubre, explica que “la continuïtat en l’empresa familiar no és un moment, sinó un procés que s’inicia en el mateix moment en què neix l’empresa, perquè quan es funda hi una voluntat de continuïtat”.

(Visited 30 times, 1 visits today)

You might be interested in

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà.

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto