Alberto Mejías: “El botiguer de barri és emblemàtic perquè dona servei al veïnat”

Les botigues les fan emblemàtiques les persones. Així ho ha destacat l’Alberto Mejías, cofundador de l’Associació d’Establiments Emblemàtics, en una entrevista a Ràdio Comerç. En el decurs de la conversa, Mejías ha posat en valor la figura del botiguer de barri, “perquè dona servei al veïnat”.

Així mateix, el cofundador de l’Associació d’Establiments Emblemàtics ha manifestat que aquests locals han demostrat durant aquesta etapa marcada pel coronavirus “que són necessaris”, a la vegada que els ha qualificat de negocis “savis i que han sabut evolucionar”. Igualment, Alberto Mejías considera que aquests establiments constitueixen una icona de la ciutat, a l’igual que cada racó ho és per al seu barri.

Diàleg amb els propietaris per evitar clausures

Aquesta persona, que coneix al detall el teixit comercial de la ciutat de Barcelona, ha admès que, “desgraciadament, assistirem al tancament de nous establiments emblemàtics perquè ni l’Administració ni les persones no hem sabut cuidar-los prou”. Així mateix, Mejías en responsabilitzar els propietaris dels locals, i ha reclamat diàleg amb ells per poder arribar a una entesa que eviti aquestes clausures.

Alberto Mejías  lamenta la manca de continuïtat en les polítiques municipals motivada pels canvis de govern al consistori. L’expert en comerç urbà segueix reivindicant en aquest sentit el dret dels comerços a readaptar la seva activitat sense veure’s desprotegits.

(Visited 29 times, 1 visits today)

També et pot interessar

ESCRIU UN COMENTARI

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *