Joana Caminal: “El futur del comerç també és a les aplicacions de proximitat”

Joana Caminal és la responsable de NextDoor Espanya, i aquesta setmana passada visità Barcelona per entregar el Premi Superbarri al barri de l’eix de la Creu Coberta. Amb ella varem parlar de la necessitat de fer servir aplicacions i plataformes digitals de proximitat com és NextDoor per poder donar-se a conèixer. “S’ha demostrat la seva importància i validesa al llarg dels darrers mesos de confinament“, explica Caminal, que defensa l’ús de NextDoor com a plataforma on donar-se a conèixer, i interactuar amb els veïns de prop de casa.
Amb ella conversem també de les necessitats del comerç i dels veïns, que moltes vegades són similars, i de com NextDoor ha evolucionat per a oferir publicacions gratuïtes per a les empreses i professionals de la zona.
Al llarg de l’entrega de premi a Creu Coberta, la regidora de comerç de Barcelona, Montserrat Ballarín va lloar la plataforma i es va declarar usuària de la mateixa.

(Visited 5 times, 1 visits today)

També et pot interessar

ESCRIU UN COMENTARI

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *