Muntsa Vilalta: “Un 080 digital i virtual dóna visibilitat internacional a les marques catalanes”

La directora General de Comerç de la Generalitat, Muntsa Vilalta, atén Ràdio Comerç per parlar de la passarela 080, l’aparador de la moda a Catalunya. Amb marques nacionals, especialment enguany en que hi ha un focus concret en el teixit productiu del tèxtil català, el 080 és l’espai de referència de les tendències al país. Segons Vilalta, aquesta edició, sorgida del confinament i la necessitat d’adaptar-se a la situació de pandèmia, també és una oportunitat per incidir en la difusió internacional, mitjançant la promoció a xarxes i per vídeo de les passarel·les que es fan al Recint de Sant Pau.
Vilalta també destaca el delicat moment del sector, que depèn del retail per poder vendre tot allò que produeixen i dissenyen, però també del secto de les arts i de la creativitat.

(Visited 18 times, 1 visits today)

També et pot interessar

ESCRIU UN COMENTARI

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *