Lluís Sans: “No s’havia de canviar la consellera d’Empresa en un moment així”

Lluís Sans, president d’Amics de Passeig de Gràcia, no està satisfet el canvi “per raons polítiques” de la consellera d’Empresa de la Generalitat, Àngels Chacón, “ara que coneixia tot el teixit associatiu i comercial, i en un moment tan delicat cpm aquest. A més, considera que des de l’Ajuntament tampoc s’han pres mesures adequades com tot el que fa referència a la mobilitat. “El 57% de les vendes que fa el centre de la ciutat no són a veïns directes, sino a persones que es desplacen d’altres punts de Barcelona, d’altres localitats o fins i tot de regions més allunyades, sense ser turisme”.
Respecte a l’especialització de Passeig de Gràcia en luxe i serveis de turisme tampoc hi està del tot d’acord, ja que creu que és un dels eixos més diversos de la ciutat, i creu que més d’hora que tard el turisme haurà de tornar, pel que no creu que calgui gaire canvis en la morfologia comercial del carrer.
A més, avalua el fet de la possible desertificació d’altres carrers secundaris i eixos, i la concentració progressiva dels establiments comercials. De cara al futur espera que la campanya nadalenca serveixi per posar punt i final a la pandèmia, i per això hi confien molt.

(Visited 14 times, 1 visits today)

També et pot interessar

ESCRIU UN COMENTARI

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *