Josep Canals: “Les galeries som art i som comerç. I pioners en la digitalització”

Josep Canals inaugura aquest setembre la 48 temporada de Canals Art, a Sant Cugat, una galeria històrica de Catalunya que s’ha adaptat, ja des de fa temps, a les noves tecnologies. Segons Canals, les galeries d’art s’han de considerar com a comerç cultural. “Hi ha una visió de les llibreries des d’aquesta doble visió, comerç i cultura, que encara no ha arribat a les galeries”. En aquest sentit, tot i que la crisi afecta establiments que ofereixen productes no de primera necessitat, Canals creu que seguiran existint, no sense dificultats, perquè el mercat de l’art sempre hi serà. “A més, nosaltres ja fa temps que ens hem adaptat a les noves tecnologies, des del primer dia, i sabem que podem vendre aquí i a fora. I ara comencem amb exposicions virtuals”.

Canals reivindica més suport de les administracions també en la realització d’esdeveniments culturals com la Biennal d’Art català que organitza des de fa temps.

(Visited 5 times, 1 visits today)

També et pot interessar

ESCRIU UN COMENTARI

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *