Robert Masih: “Des de la Fundació Indali també ajudem els comerciants en aquesta etapa”

Entrevista a Robert Masih, senador d’Esquerra Republicana de Catalunya

El senador Robert Masih ha reconegut que “el comerç està patint molt” en aquesta etapa marcada pel coronavirus. En aquest sentit, el polític d’origen indi ha destacat que, “des de la Fundació Indali també ajudem els comerciants”.

El senador d’Esquerra Republicana ha atès els micròfons de Ràdio Comerç tot coincidint amb el 74è Dia de la República de l’Índia, que se celebra cada 15 d’agost. Masih ha aprofitat per reivindicar la necessitat de reprendre les tasques per donar solució a la situació irregular d’unes 300.000 persones al nostre país.

Robert Masih ha explicat, així mateix, que aquesta jornada festiva a l’Índia serà atípica per les condicions sanitàries a què obliga la Covid-19. Al seu parer, no es pot aturar l’economia d’un país, ni a l’Índia ni a Catalunya. Tot i que confia que no hi hagi un nou confinament, Robert afirma que caldrà esperar a veure com evoluciona la pandèmia i el possible sorgiment de nous rebrots.

 

(Visited 8 times, 1 visits today)

You might be interested in

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà.

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto