Jordi Tarragona: “El comerciant ha de recordar que, mentre hi ha caixa, hi ha esperança”

Entrevista a Jordi Tarragona, consultor expert en Empresa Familiar

“Desafecció, distància i determinació”. Aquesta és la fórmula que proposa Jordi Tarragona, expert en Empresa Familiar, als comerciants en aquests complexos moments marcats per la pandèmia. Aquest consultor ha manifestat a Ràdio Comerç que els comerciants han de tenir present que, “mentre hi ha caixa, hi ha esperança”.

Tarragona ha fet esment al pecat de la supèrbia, que al seu entendre és el més perillós en què poden incórrer els botiguers. L’autor de llibres com ‘Ángeles y Demonios de la Familia Empresaria’, de Profit Editorial, ha enumerat els que ell considera els “dimonis” a què s’enfronten els comerciants, i en general tots els empresaris de companyies familiars, en la seva tasca.

Jordi Tarragona ha recordat que l’empresa familiar no la defineix la seva magnitud, a la vegada que també ha fet esment al moment més adequat per fer front al relleu generacional en la companyia. L’expert també ha subratllat el que suposa donar continuïtat durant tres generacions a un negoci familiar.

 

(Visited 27 times, 1 visits today)

També et pot interessar

ESCRIU UN COMENTARI

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *