Josep Ma Canyelles: “Hem de repensar quines activitats comercials s’han de fer a les plantes baixes dels edificis”

El president de TSR i coordinador de Respon.cat, parla del gran èxit que ha estat el Marketplace virtual, on han participat empreses que estan compromeses amb la gestió responsable, per buscar noves oportunitats de col·laboració comercial.

“S’han formulat ofertes, s’han expressat demandes referents a la gestió responsable, la comercialització i a la comunicació. Ha estat un espai per compartir contactes”.

Josep Maria Canyelles ens explica, que gestionar la RSE (Responsabilitat Social Empresarial), suposa desenvolupar un  model de negoci que sigui ètic i que generi sostenibilitat al seu voltant. Durant el confinament moltes empreses s’han renovat en la forma d’organitzar-se amb el teletreball que serà positiu de cara el futur.  També moltes d’elles han tingut la capacitat de canviar la seva producció per ajudar, fent mascaretes i gels.

TSR (Territori Socialment Responsable) ha participat a Marketplace presentant dues propostes:  acompanyar les empreses a activar el treball del ODS i fer estudis sobre la biohabilitat dels edificis, ja que tot això afecta a la nostra vida. Aquests nous models d’edificis passen per “tenir una millor convivència, tenir més espais en comú i més qualitat en el camp de la salut”. Canyelles ens proposa “repensar els models de futur del nostres edificis per viure-hi millor i on la tecnologia hi serà molt present”.

Parlant del comerç, ens explica com “el comerç al barri és imprescindible aportant productes de proximitat, i construint ciutat”. Però també ens diu que, “li preocupa que desapareguin els comerços que són el motor de les ciutats, amb el risc que els ajuntaments hi posin habitatges convencionals.”

“Cal repensar quins models de negoci volem per a les nostres ciutats.”

 

(Imatge destacada: Corresponsables.com)

(Visited 33 times, 1 visits today)

També et pot interessar

ESCRIU UN COMENTARI

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *