Jordi Martí: “Ens preocupa un repunt de delinqüència al comerç de cara a l’estiu”

El regidor de Junts per Catalunya a l’Ajuntament de Barcelona, Jordi Martí, introdueix alguns assumptes rellevants quant al comerç i el turisme de la ciutat i els propers mesos. A més de reclamar més ajudes i inversions al comerç de proximitat, també creu que la resposta municipal ha estat tard i les mesures poc ambicioses. Un dels assumptes que més els preocupen és la poca comprensió que ha tingut el turisme en el Govern municipal ja que, segons Martí, “no es pot estar un dia demanant tenir menys turistes i després reclamant que tornin“, i de l’altra, la possibilitat que hi hagi repunts de delinqüència al comerç de proximitat, “precisament, per la manca de turisme”.

Per això demana una coordinació millor entre Mossos i Guàrdia Urbana, i les patrulles mixtes, “que s’havien mostrat molt eficients per a la ciutat”. Paral·lelament, creu que si finalment s’aconsegueixen més pressuposts d’Europa, caldrà un debat del propi sector, i que es destinin a les ajudes, programes o accions que el comerç vulgui.

(Visited 40 times, 1 visits today)

You might be interested in

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà.

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto