“Els propietaris dels locals saben que si un comerç tanca serà difícil tornar a llogar”

Fórmules pactades com la d’ajornar el pagament del 50% del preu del lloguer durant els mesos d’abril, maig i juny, poden ajudar mútuament a comerciants i a propietaris dels locals. És el sistema de convenis que, des de l’inici de la crisi de la Covid-19, ha propiciat Amat Immobiliaris entre els seus clients, amb un 97% d`’èxit. Joana Amat, presidenta de la Fundació Internacional de la Dona Emprenedora FIDEM i vicepresidenta d’Amat Immobiliaris, està convençuda que en aquests moments “el més intel·ligent” pel que fa als lloguers de locals comercials és fer convenis. “Els propietaris dels locals saben que si un comerç tanca i el client se’n va els resultarà serà difícil tornar a llogar”, afirma Amat.

Joana Amat es mostra molt crítica amb les mesures anticrisi establertes pel govern espanyol que considera insuficients. “El comerç de proximitat no té un gran coixí, per tant amb una crisi com la de la pandèmia necessita una ajuda ràpida i clara”, diu la vicepresidenta d’Amat Immobiliaris. Assegura que “la resposta no ha estat ni ràpida ni clara perquè es va trigar un mes a treure un decret de baixíssim nivell, per quedar bé, per dir que s’havia fet alguna cosa”.

(Visited 72 times, 1 visits today)

You might be interested in

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà.

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto