“El 30 de juny no s’haurà recuperat la normalitat i per això necessitem flexibilitzar els ERTO”

“Les mesures que ha posat en marxa l’Estat per ajudar els comerços i les empreses no han estat a l’alçada”. Així no va afirmar el president de la Unió d’Entitats de Comerç de Catalunya, Retail.cat, Joan Carles Calbet, davant la comissió d’Indústria, Comerç i Turisme del Congrés dels Diputats, en una intervenció que va tenir un to contundent i on va comparar la gestió econòmica de la crisi per part del govern espanyol amb la d’altres països veïns com França o Andorra. En aquesta entrevista a Ràdio Comerç assegura que l’única mesura amb efectes reals sobre les petites i mitjanes empreses han estat els expedients de regulació temporal de l’ocupació (ERTO) però adverteix que si no s’allarguen en el temps, més enllà del 30 de juny, no hauran servit per evitar la pèrdua definitiva de milers de llocs de treball.

(Visited 9 times, 1 visits today)

You might be interested in

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà.

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto