“És una vergonya que Alibaba o Amazon no paguin impostos allà on es consumeix”

Josep Cernuda Canelles, empresari educat i crescut en la cultura de l’economia familiar des que el seu pare, Josep Cernuda Martínez va fundar Congelats la Sirena. Avui, Josep Cernuda fill gestiona l’empresa distribuïdora de vins i caves Cava Àngel i sis centres de broncejat Solmania. Participa també en altres projectes empresarials com el restaurant Barnabier de Barcelona. En aquesta entrevista a Ràdio Comerç critica durament la política fiscal que s’aplica a les grans multinacionals de la venda online. “És una vergonya que Alibaba o Amazon no paguin impostos allà on es consumeix”, afirma Josep Cernuda.

Aquesta crítica no vol dir que Cernuda rebutgi la venda online. Més aviat el contrari, l’empresari presumeix de que la seva empresa Cava Àngel fa 20 anys que té una botiga en línia de vins i caves.

En el context de la crisi ocasionada per la Covid-19, Cernuda pateix especialment pel sector de la comercialització del vi. Assegura que la situació del sector vitivinícola “és difícil perquè tenim estocs que difícilment podrem treure”.

L’empresari es refereix amb cert orgull la trajectòria empresarial i comercial de la seva familia. “La família Cernuda sempre hem trencat amb la norma habitual del comerç. Fa 40 anys el meu pare va ser el primer que va obrir els diumenges a Catalunya i vam guanyar un judici a la Generalitat”, explica.

(Visited 24 times, 1 visits today)

You might be interested in

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà.

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto