“El teletreball actual és un pas positiu per a un canvi d’organització de la feina”

Fabian Mohedano, president del Consell Català de la Formació Professional i impulsor del canvi horari a Catalunya creu que el teletreball al qual s’han vist forçats les empreses i institucions públiques “és un pas positiu per a un canvi d’organització en treball”. En una entrevista a Ràdio Comerç, Mohedano posa l’accent en els aspectes positius que poden derivar-se de la situació actual. “Una de les coses bones és la visibilització de professionals sanitaris i de les cures”, apunta.

Considera que la situació de confinament ha de servir per “aprofitar per gaudir del temps de vida quotidiana i recuperar el diàleg amb la natura i la llum del Sol”. Fabian Mohedano aposta per la diversificació d’horaris en el sector del comerç sinó horaris adaptats a les necessitats combinades dels clients i de la conciliació familiar de les persones que gestionen les botigues.

(Visited 25 times, 1 visits today)

You might be interested in

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto