“La crisi ha d’accelerar la implantació dels APEUs a les ciutats”

L’Oriol Cesena és profesor universitari, expert i consultor en comerç. El seu perfil professional ens ajudarà a oferir als comerciants i empresaris noves idees i projectes que, puntualment, ens aproparà per mitjà de Ràdio Comerç. En aquesta primera entrevista, Cesena ens parla dels valors del comerç, centrat en allò que el comerç dels nostres barris ofereix en exclusiva: la proximitat.

Cesena introdueix el concepte dels comerços tecnològics de proximitat, per tots aquells que, més d’hora que tard, caldrà que facin servir les tecnologies no només per a vendre en els tradicionals Marketplace o des de les pròpies botigues virtuals, si no sobretot per comunicar-se amb clients, proveïdors i administracions.

A més, és ferm defensor del desenvolupament dels territoris i àrees de promoció económica urbana i creu que aquest és un bon moment per començar a implementar-los, aprofitant la crisi que marcarà les ciutats durant i després de la covid-19. Per això, introdueix el concepte “Social Urban Place“, que per a ell ha de configurar el nou ordenament ciutadà i urbanístic.

(Visited 20 times, 1 visits today)

You might be interested in

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto