“Cal poder allargar els ERTO i incorporar el personal a mesura que el necessitem”

La presidenta CECOT Comerç, Cristina Escudé, defensa que l’administració ha de permetre allargar la durada dels Expedients de Regulació Temporals d’Ocupació (ERTO) fins a un període de sis mesos si és necessari. “Portem dos mesos amb ingrés zero per a molta gent i cal que poguem incorporar el personal dels establiments a mesura que el necessitem. En una entrevista a Ràdio Comerç la responsable de la sectorial de comerç dins de la patronat CECOT demana generar un estat de confiança i de seguretat en la fase de reobertura progressiva que s’ha iniciat aquest dilluns. Segons Escudé el comerç de proximitat “està preparat per poder obrir amb les màximes mesures de seguretat i tranquil·litat per als nostres clients”

(Visited 28 times, 1 visits today)

You might be interested in

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto