La Generalitat impulsa una campanya de promoció del comerç de proximitat

 

Tal i com va avançar aquest divendres a Ràdio Comerç, la directora general de Comerç de la Generalitat, Muntsa Vilalta, aquest cap de setmana inicia una campanya institucional de promoció del comerç de proximitat. El vídeo, que es difondrà a través de diversos mitjans, vol ajudar a conscienciar la ciutadania sobre la necessitat de comprar al comerç de barri per ajudar-los a superar la crisi econòmica que està patint el sector.

El vídeo, que mostra diversos professionals del comerç realitzant les mateixes accions que fan a la botiga però a les seves llars recorda que el comerç “mai ha deixat de ser-hi. Però han tancat pel bé de tothom”.

(Visited 8 times, 1 visits today)

També et pot interessar

ESCRIU UN COMENTARI

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *