“Cal revisar les ordenances fiscals de Barcelona per donar resposta a aquesta crisi”

El grup de Ciutadans a l’Ajuntament de Barcelona reclama al govern d’Ada Colau que s’avingui a revisar les ordenances fiscals que es van aprovar el mes de gener i que, segons la seva opinió, “plantegen encara més problemes de viabilitat a molts comerços i empreses de la ciutat”. En entrevista a Ràdio Comerç, la presidenta del grup municipal, Luz Guilarte, afirma que “cal alleugir la càrrega impositiva que té la ciutat de Barcelona, que és una de les ciutats amb els impostos i taxes més alts de tot Espanya”.

La regidora de Ciutadans es mostra conveçuda que l’Ajuntament té capacitat per fer front a la caiguda d’ingressos que suposaria una rebaixa d’impostos i taxes. Argumenta que el seu grup ha plantejat fins a set fonts de finançament alternatives al govern municipal, entre elles, aconseguir del govern de l’Estat que modifiqui la normativa del dèficit per poder utilitzar el superàvit que té l’Ajuntament en mesures per combatre la crisi.

Segons Luz Guilarte, l’Ajuntament de Barcelona “té una situació privilegiada” perquè està governat per les mateixes forces polítiques que governen a l’Estat. “Això hauria de comportar un lideratge que estem trobant a faltar”, afirma.

(Visited 14 times, 1 visits today)

You might be interested in

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto