“El comerç s’ha d’espavilar, no podem permetre que altres facin la feina per nosaltres”

El president de la fundació Barcelona Comerç, Salva Vendrell, alerta sobre el que significa la situació a la qual es veu abocat el comerç de proximitat durant la situació de confinament. “Hem vist que grans empreses que no paguen els impostos aquí, han pogut vendre arribant a la porta de casa mentre nosaltres no ho podem fer”. En una entrevista a Ràdio Comerç, el màxim representant de l’entitat que aplega els 24 eixos comercials de la ciutat, creu que el sector de proximitat s’ha de posar al dia pel que fa a la digitalització. “La tecnologia ha vingut per quedar-se i no podem permetre que altres facin la feina per nosaltres”, afegeix.

Salva Vendrell reclama a les administracions “plans de xocs realistes, que arribin de debò al teixit comercial i aquells que ho necessiten”. Demana evitar “les grans promeses o els paranys d’èpoques passades” i adverteix que caldrà prendre decisions difícils perquè “no es podrà salvar tot el comerç”.

El president de Barcelona Comerç es queixa de la lentitud de les administracions i també de les entitats financeres a l’hora de concedir els crèdits avalats per l’ICO.

(Visited 12 times, 1 visits today)

You might be interested in

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà.

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto