“Barcelona té l’oportunitat de ser referent en la recuperació de la normalitat”

El director general de Barcelona Global, Mateu Hernández, pensa que la capital catalana te l’oportunitat de ser “referent” de com es pot anar recuperant la normalitat en activitats col·lectives com els centres de coworking, fires, festivals i concerts. Barcelona Global és una entitat privada, independent i sense ànim de lucre que analitza i impulsa les oportunitats de Barcelona com a capital internacional des del punt de vista del talent i de l’activitat econòmica. Més de 200 empreses, centres de recerca, escoles de negocis, universitats i institucions culturals formen part de Barcelona Global.

“Ens hem de posar com a objectiu de ciutat que Barcelona surti reforçada i surti guanyadora d’aquesta crisi”, afirma Hernández en una entrevista a Ràdio Comerç. El director general de Barcelona Global identifica la recerca mèdica i científica com una de les fortaleses de la ciutat. “Tenim dos dels grans hospitals d’Europa, el Clínic i la Vall d’Hebron, i també l’Hospital del Mar i el Germans Tries, hospitals que fan recerca molt avançada i disposem també d’una xarxa de centres de recerca”, explica .

(Visited 26 times, 1 visits today)

You might be interested in

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà.

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto