“No sabem com serà l’escenari econòmic, però sí sabem que serà totalment nou”

L’Ajuntament de Reus, la Cambra de Comerç de Reus i les diferents entitats que apleguen els establiments comercials de la capital del Baix Camp han començat a treballar per analitzar estratègies que facilitin la reactivació després de l’estat d’alarma provocat per la pandèmia del Covid-19. En una entrevista a Ràdio Comerç la regidora de Projecció de la Ciutat i Relacions Cíviques, Montserrat Caelles, admet que la situació incerta fa difícil establir estratègies. “Ni els millors economistes s’aventuren a fer previsions. Hem de ser realistes. No sabem com serà l’escenari però sí sabem que serà totalment nou”, afirma.

L’Ajuntament reusenc ha activat diferents espais de treball per sectors on interlocuta amb les entitats i associacions implicades. Com a mesures immediates, el consistori ha aplicat -com han fet altres ajuntaments catalans- per mitigar la greu situació que suposa el tancament forçós de botigues, bars, restaurants, hotels, etc. “Estem en una situació d’aturada total dels impostos que graven l’activitat econòmica que ara mateix ha d’estar tancada”, explica la regidora.

Montserrat Caelles felicita la Cambra de Comerç per la iniciativa que ha posat en marxa ‘compradesdecasa.cat’, una plataforma de comerç online als establiments de Reus i de poblacions del voltant que ajuda tant en l’abastiment de la població com a la facturació de les botigues locals en aquesta situació difícil provoca el confinament.

(Visited 7 times, 1 visits today)

You might be interested in

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà.

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto