Jordi Folck: “Encara no s’ha escrit la gran novel·la del comerç català”

En aquesta diada de Sant Jordi, el nostre escriptor de capçalera, Jordi Folck, creador, publicista i col·laborador de Ràdio Comerç ha vogut compartir amb els nostres oients una reflexió sobre la presència del comerç a la literatura catalana i internacional, amb alguns referents destacats, a banda dels que al llarg de la seva trajectòria, el mateix Jordi Folck ha escrit. Tanmateix, ha explicat que la gran novel·la del comerç català encara està per fer, i ha animat no només als escriptors, si no també a guionistes i directors a fer que les seves creacions passin a les botigues.

(Visited 14 times, 1 visits today)

You might be interested in

Comment (1)

 1. Molt bona la entrevista, la ideia i tambe la energia i ganes del Jordi
  amb el projecte.
  Val la pena !!
  Una abraçada i FELICITATS !! Jordi
  SALUT
  Agusti Villar

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà.

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto