“Aquest any, perdut; el 2021 tindrem alegries dosificades, i la normalitat arribarà el 2022”

Per arribar a una situació econòmica acceptable, calen uns 500 dies. Això és el que pensa el president del Gremi de Restauració de Barcelona, Pere Chias. En una entrevista a Ràdio Comerç, el representant del sector de bars i restaurants considera l’any 2020 “molt perdut”. Chias preveu una recuperació molt gradual d’un sector especialment afectat per la crisi del Covid-19. “L’any que ve anirem rebent alegries dosificades i no serà fins l’any 2022 que podrem ratllar la normalitat”, afirma.

El president del Gremi de Restauració de Barcelona creu que la part del sector que patirà més és aquella que està més vinculada al turisme. “Si aquest estiu veiem algun turista a Barcelona, l’hauriem d’abraçar, si no fos que no podem”, diu Pere Chias.

Els representants del sector de la restauració de tot l’Estat estan en converses amb el govern de Pedro Sánchez discutint, per exemple, una de les propostes del gremi. Demanen que quan es pugui obrir, els restaurants puguin disposar gradualment del personal que necessitin i mantenir en situació d’ERTO a la resta de personal fins que hi hagi les condicions per a la reincorporació de tots els treballadors.

Pere Chias es mostra queixós per la manera en la qual els bancs estan gestionant els credits avalats per l’ICO i proposa que es forci els bancs a donar un tractament especial a propietaris de locals quan els llogaters tinguin dificultats per fer front al pagament del lloguer.

(Visited 28 times, 1 visits today)

You might be interested in

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà.

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto