RÀDIO COMERÇ

David Fernàndez: “Preguntem-nos per què Espanya no compensa els tancaments al comerç”

 

El vicepresident de l’Assemblea Nacional Catalana, David Fernàndez, expressa en aquesta entrevista les accions que des de l’ANC s’han fet aquests darrers mesos i anys per sensibilitzar a favor del comerç de proximitat, ara en pandèmia, i amb anterioritat. Ho vincula a una gran estratègia nacional, que els ha dut a presentar Eines de País, Anem per feina, Consum estratègic, que incideixen en institucions com la Cambra, la representació comercial i empresarial, la participació de la vida política, i la conscienciació del consumidor, entre d’altres.
A més, Fernàndez també demana que el comerç es pregunti al respecte de les estratègies de compensació econòmica que Espanya ha ofert als empresaris, autònoms i comerciants, entre moltes altres questions que posen de manifest la proposta de l’ANC vers la independència del país.

Redacció Ràdio Comerç

Afegeix un comentari

Segueix-nos

Aquestes són les xarxes socials de Ràdio Comerç