RÀDIO COMERÇ

Reportatge: La Màgia dels Reis arriba al Fòrum de Barcelona

 

Avui fem una visita a “La Màgia dels Reis” que envaeix el Fòrum amb un campament ideat per un conjunt d’artistes i creadors visuals, liderats per Marta Almirall, i que formen un recorregut de més de 700 metres pel campament dels Reis a Barcelona, amb les tres grans carrosses de Ses Majestats, els patges i les carrosses dels carters, a més de la mina de carbó i les passarel·les dels regals amb la seva distribució. Entre els creadors, parlem amb Miquel Setó i Miquel Muñoz, que han ideat alguns dels espais màgics d’aquest campament que substitueix la cavalcada tradicional.

Gaudiu-ho, i esperem que l’any que ve es repeteixi l’experiència.

Redacció Ràdio Comerç

Afegeix un comentari

Segueix-nos

Aquestes són les xarxes socials de Ràdio Comerç