RÀDIO COMERÇ

Jordi Mas: “El talent sempre es fuga”

 

Jordi Mas, expert en retail i fundador de Crearmas, ha analitzat en una entrevista a Ràdio Comerç el món del retail amb especial incidència al personal, a la necessària formació dels equips humans i a la seva fidelització.

“El talent sempre es fuga”

Aquest profund coneixedor de l’entorn comercial admet que en aquest àmbit hi ha reticències, per part dels gerents dels petits negocis, a invertir en la formació del seu personal pel temor a què puguin marxar a altres empreses; fins i tot competidores. “El talent sempre es fuga”, ha reconegut Mas, que ha convidat als retailers a retenir aquest talent a base de fidelització i de plantejament de reptes, la qual cosa contempla, també, la fidelització.

Jordi Mas ha subratllat la necessitat de la formació continuada per aconseguir una millora permanent. En aqeust sentit, ha posat en valor aquelles empreses que inverteixen en els seus equips humans fins i tot en formació ambiciosa, “la qual cosa aconsegueix un doble resultat: la millora de la competitivitat del personal i la fidelització d’aquest”, ha manifestat Mas.

Redacció Ràdio Comerç

Afegeix un comentari

Segueix-nos

Aquestes són les xarxes socials de Ràdio Comerç