RÀDIO COMERÇ

Mei Màrquez: “Hem pogut demostrar als nostres veïns i veïnes que servim per molt”

Mei Màrquez és la presidenta de l’Associació de Comerciants La Marina, la segona generació del negoci Art i Decoració situada al Carrer Mineria i patrona de la Fundació Barcelona Comerç. Ambella hem parlat sobre les possibilitats de la Marina, sobre la crisi de la Covid19 i les relacions amb representants d’entitats i amb l’administració i sobre la campanya de Nadal.

L’Associació de Comerciants La Marina que complirà 30 anys d’aquí poc i que engloba Marina del Port i Marina del Prat Vermell té com a objectiu principal dinamitzar el comerç per tal d’atraure més públic del centre:

ens interessa donar-nos a conèixer com a eix comercial i promocionar el comerç de proximitat que tant ens estimem

Mei Màrquez descriu el comerç de La Marina com un comerç molt arrelat al barri, variat i especialitzat.

A La Marina el confinament es va viure amb molta preocupació però també, declara Màrquez, que se senten molt orgullosos de tota la feina que els associats que venen productes de primera necessitat van fer durant aquell temps: “Hem pogut demostrar als nostres veïns i veïnes que servim per molt, i ens han descobert i han quedat gratament sorpresos de que al costat de casa tenen uns serveis que són molt millors que altres àrees i que poden comptar amb nosaltres al 100%”.

La Marina s’està formant en digitalització i en assessorament personal perquè els socis puguin oferir una experiència de compra més propera. A més, Màrquez destaca la importància de pertànyer a la Fundació Barcelona Comerç i valora el fet de treballar plegats a nivell de ciutat.

També parlem de plans de futur, com un projecte d’entrega a domicili molt interessant, i de la campanya de Nadal. Mei Màrquez es  mostra determinada i positiva:

Encarem la campanya amb la mateixa il·lusió, amb els comerços guarnits, els aparadors preciosos i que els clients trobin tots els valors i tot allò que busquin

Afegeix un comentari

Segueix-nos

Aquestes són les xarxes socials de Ràdio Comerç