RÀDIO COMERÇ

Sonia Frías: “Hem hagut de fer flexible l’administració per estar al costat del comerç”

Sonia Frías és la gerent del Districte de Sants-Montjuïc, i per tant, porta el dia a dia de l’administració d’un districte de la ciutat, amb una població equivalent a una gran ciutat del país. Amb ella parlem de com s’ha hagut de modernitzar i flexibilitzar l’administració diària per poder ajudar les persones i les empreses. Per una banda, a l’hora d’innovar amb propostes d’urbanisme tàctic, que segons Frías han vingut per quedar-se, i per l’altra amb digitalització i mesures per donar suport a residències, tercera edat, xarxes de suport veïnal i moltes altres. Un dels valors que considera èxit és el tall del carrer Creu Coberta i Sants durant els caps de setmana.

Redacció Ràdio Comerç

Afegeix un comentari

Segueix-nos

Aquestes són les xarxes socials de Ràdio Comerç