RÀDIO COMERÇ

Jordi Castellana: “No podem consentir models de negoci que paguen molts menys impostos que altres”

Jordi Castellana, economista i regidor a l’Ajuntament de Barcelona pel grup municipal d’Esquerra Republicana de Catalunya, ha analitzat als micròfons de Ràdio Comerç la situació que viuen el comerç i la restauració de la ciutat en l’actual etapa de pandèmia i llança un missatge d’optimisme als professionals del sector. L’edil ha admès que el grup d’Esquerra ha mantingut diferències amb algunes iniciatives del govern municipal, però “en aquests moments, més que criticar toca treballar i fer propostes”. 

Fa més d’un any, l’Ajuntament va aprovar instaurar l’anomenada “taxa Amazon” a la ciutat

En referència a les grans plataformes d’ecommerce, Castellana ha declarat que “no podem consentir que hi hagi models de negoci que operen pagant molts menys impostos que altres”. En aquest sentit, el regidor ha recordat que al setembre de l’any passat, a proposta del grup municipal d’Esquerra Republicana, l’Ajuntament va aprovar instaurar l’anomenada “taxa Amazon” a la ciutat.

Jordi Castellana també ha volgut llançar un missatge d’optimisme als professionals del comerç i de la restauració de cara a la campanya de Nadal. Així mateix, ha volgut animar els veïns de Barcelona a fer-los costat: “Veiem una situació molt diferent, molt més alegre, i això ens aportarà dosis d’optimisme per generar estímul per anar al comerç de proximitat. La millor recepta és que els barcelonins vivim la nostra ciutat dins la situació complicada”, ha declarat a Ràdio Comerç el regidor.

Redacció Ràdio Comerç

Afegeix un comentari

Segueix-nos

Aquestes són les xarxes socials de Ràdio Comerç