RÀDIO COMERÇ

Montserrat Ballarín: “El comerç i la cultura són els dos eixos del Nadal de Barcelona”

Entrevistem la regidora de comerç i mercats de l’Ajuntament de Barcelona, Montserrat Ballarín, que aquest cap de setmana ha presentat la campanya de Nadal de l’Ajuntament, al costat de l’Alcaldessa, i el Tinent d’Alcalde Jaume Collboni, amb el sector cultural i l’econòmic de la ciutat, que esdevenen els dos eixos principals de la nova campanya de Nadal. Ballarín destaca el rol de la il·luminació, que ha millorat respecte als anys anteriors, i en especial també, en l’aportació econòmica que hi fa l’Ajuntament. A més, també ens parla de les activitats, les fires i les restriccions que hi haurà, i la nova cançó del Nadal.
Segons Ballarín, amb aquesta aposta pel comerç i la cultura, s’està elaborant un relat propi del Nadal de la ciutat.

Redacció Ràdio Comerç

Afegeix un comentari

Segueix-nos

Aquestes són les xarxes socials de Ràdio Comerç