RÀDIO COMERÇ

Pere Chias: “No veig la recuperació de la restauració abans del primer trimestre del 2022”

El president del Gremi de Restauració de Barcelona, Pere Chias, ha mostrat el seu pessimisme pel que fa a la recuperació d’aquest sector. Si mesos enrere pronosticava que bars i restaurants podrien refer-se a la primavera del 2021, Chias era considera que l’any vinent serà de transició, “en què passarem de puntetes com puguem”.

“Caldria tenir els diners per protegir aquest sector tan important en el PIB nacional”

Pere Chias també ha lamentat les declaracions del director general de Salut, el doctor  Josep Maria Argimon, en el sentit que si hi haguessin diners per oferir ajudes a les empreses, persistiria el tancament de bars i restaurants. En opinió del president del Gremi de Restauració de Barcelona, “caldria tenir els diners per protegir aquest sector tan important en el PIB nacional. I si fos així, aquest missatge l’ha de transmetre el president en funcions, si la gravetat és aquesta”.

Disgustat per la criminalització que pateix el sector de la restauració

Chias també s’ha mostrat disgustat per la criminalització que pateix el sector de la restauració. “Demanem que es recomani que es posi mascareta entre plat i plat” ha recordat en aquesta entrevista a Ràdio Comerç, tot subratllant que es tracta d’una mesura garantista que l’Administració no contempla. Al seu entendre, hi ha moltes incongruències en les normatives dictades.

 

Redacció Ràdio Comerç

Afegeix un comentari

Segueix-nos

Aquestes són les xarxes socials de Ràdio Comerç