RÀDIO COMERÇ

Marina Riera: “Detectar positius a temps, evita tancaments d’empreses”

En aquesta etapa marcada pel coronavirus, l’activitat del retail s’ha vist afectada de diferents maneres. Entre elles, per la necessitat d’observar unes normes que garanteixin la seguretat en els establiments per tal que l’activitat es desenvolupi sense riscos sanitaris. I una de les condicions és garantir que el personal d’atenció al públic gaudeixi de bona salut per tal d’evitar contagis i pugui expandir la pandèmia.

  els test ràpids de detecció d’antígens esdevenen una solució àgil i econòmica

Marina Riera, doctora en Genètica i sòcia fundadora i directora de l’ADN Institut, ens adverteix de la importància per a les empreses de sotmetre el personal als test per detectar positius de coronavirus, atès que això evita haver de prendre mesures més dràstiques i molt més lesives per a les companyies. Entre les solucions que ens aporta aquest laboratori, nascut encara no fa un any, són els test ràpids de detecció d’antígens; una opció més àgil i econòmica per tal de saber, en només vint minuts, si estem encomanats.

Redacció Ràdio Comerç

Afegeix un comentari

Segueix-nos

Aquestes són les xarxes socials de Ràdio Comerç