RÀDIO COMERÇ

Montse Arnau: “El sector turístic té ara l’oportunitat de recuperar el públic local”

Montse Arnau és una cara coneguda del sector turístic barceloní després de 20 anys a Turisme de Barcelona, impulsant projectes com el Shopping Line, Unique Shops i moltes altres estratègies de màrqueting. Arnau creu que és moment de repensar i orientar el turisme amb polítiques públiques. “El camí el fan les ovelles”, diu Arnau en un símil amb el turisme global, on és el gran públic el que decideix on va i què està de moda, “però les ciutats poden fer polítiques per reorientar aquestes tendències o corregir-les”. És per això que creu que és el moment de repensar la ciutat en clau turística, donant protagonisme al comerç, i a les polítiques de deslocalització, evitant la massificació i el monocultiu turístic a alguns barris.

Redacció Ràdio Comerç

Afegeix un comentari

Segueix-nos

Aquestes són les xarxes socials de Ràdio Comerç