RÀDIO COMERÇ

Especial: Premi Barcelona Comerç 2020

Aquest dijous 19 de novembre, en un acte íntim i emotiu al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona, la Fundació Barcelona Comerç, que agrupa 23 eixos comercials de Barcelona, va entregar el Premi Barcelona Comerç 2020, enguany, a tots els comerços de Barcelona per la seva tasca els darrers mesos de pandèmia. L’acte va comptar amb l’assistència de l’Alcaldessa Ada Colau, el tinent d’alcalde Jaume Collboni, la regidora de comerç Montserrat Ballarin, i el president de Barcelona Comerç, Salvador Vendrell, a més de Toni Falgueras, del Celler de Gelida, que va recollir el guardó en nom de tots els comerciants de la ciutat.

Al reportatge elaborat hi sentireu l’alcaldessa de Barcelona, la regidora de comerç, el president de la Fundació, i el representant dels guardonats, en quatre entrevistes realitzades després de l’entrega del premi.

Redacció Ràdio Comerç

Afegeix un comentari

Segueix-nos

Aquestes són les xarxes socials de Ràdio Comerç