RÀDIO COMERÇ

Jordi Folck: “Feu que el comerç sigui com Portaventura per als vostres fills”

El creatiu, escriptor i, enguany, comissari de l’Any Rodari, parla de nou a Ràdio Comerç sobre la necessitat d’introduir els valors del comerç de proximitat a l’educació familiar dels nens i nenes, des de ben petits. Per a Folck, uns dels espais màgics més a bast de les famílies són les botigues, llocs on els infants poden conèixer, de la mà d’un personatge -el comerciant-, similar a un conta-contes, històries de la ciutat i del país, geografía, botànica, física, història, gastronomia i moltes altres coses que no aprendran a les escoles. A més, aprendran a valorar els oficis, les tradicions, i el respecte per a les formes de producció i venta de proximitat.

Redacció Ràdio Comerç

1 comentari

Segueix-nos

Aquestes són les xarxes socials de Ràdio Comerç