RÀDIO COMERÇ

El Serenísimo Capítulo del Vino. Més de 50 anys dedicats a la divulgació del vi.

Aquesta setmana ha estat La Setmana Catalana del Vi, i aprofitem des de Râdio Comerç per entrevistar quatre dels representants del Serenísimo Capítulo del Vino, una de les institucions més tradicionals de preservació i divulgació del vi a Espanya, creada a Catalunya durant els anys 60. Tot i basar el seu èxit en la tradició i el respecte a la terra i al temps del vi, s’han adaptat a la situació amb cates virtuals.

Per això n’hem parlat amb el secretari general del Capítulo, Enric Porta, amb l’expert en vi i propietari del Celler de Gelida, Toni Falgueras, amb el Marquès de Vargas, i amb Elies Gil, de les Vinyes del Convent. El futur i el present del vi, de la mà de quatre grans experts.

Redacció Ràdio Comerç

Afegeix un comentari

Segueix-nos

Aquestes són les xarxes socials de Ràdio Comerç