RÀDIO COMERÇ

Ada Colau: “La pandèmia referma el que pensàvem, cal canviar el model turístic”

Ada Colau, alcaldessa de Barcelona, ha visitat un dels casos d’èxit d’Obrim Carrers, iniciativa que ha desenvolupat el consistori mitjançant l’urbanisme tàctic i que permet tancar alguns eixos viaris al trànsit. “L’exemple d’Obrim Carrers és beneficiós per al comerç de Creu Coberta”, referma l’alcaldessa, que admet que aquestes mesures s’han tirat enrera allà on no funcionen. Respecte a la sostenibilitat i a aquest tipus de mesures de pacificació, creu que “han vingut per quedar-se”.

Durant l’entrevista, a més, ha refermat el suport a la restauració, pels quals l’ajuntament ja va aplicar algunes mesures, com la de terrasses, que defensa de nou com a mesura d’urbanisme tàctic. Segons Colau, cal fer esforços per obrir de nou els restaurants i bars. Al mateix temps, i preguntada al respecte del model turístic, creu que la pandèmia ha reforçat el missatge que han explicat des de l’inici del seu primer mandat, la necessitat de repensar el model de turisme que hi ha a Barcelona. Així mateix creu que és moment de que la ciutadania retorni al centre.

Redacció Ràdio Comerç

Afegeix un comentari

Segueix-nos

Aquestes són les xarxes socials de Ràdio Comerç