RÀDIO COMERÇ

Montse Frechilla: “Els comerciants estem fets d’una altra pasta”

Fa unes poques setmanes, Montse Frechilla va assumir la presidència de l’Associació de Comerciants de l’Eix Maragall, entitat que aplega prop de cent trenta retailers d’aquest via barcelonina que travessa fins a quatre districtes. La nova presidenta emprèn aquesta etapa amb il·lusió i com un repte, amb el propòsit que els comerciants aplegats en aquest col·lectiu se sentin recolzats.

En una entrevista a Ràdio Comerç, Frechilla ha confessat que viuen aquests moments amb incertesa, inseguretat i impotència. “Però els comerciants estem fets d’una altra pasta -subratlla- perquè aixecar la persiana en l’actual situació demostra un tarannà molt especial”.

“Ens està costant prescindir d’aquest comerç de proximitat, que és el que ens dona un plus”

La presidenta de l’Associació de Comerciants de l’Eix Maragall afirma que encaren la campanya de Nadal amb l’esperança que puguin mantenir els negocis oberts, malgrat les limitacions a què s’enfronten i que els impedirà instal·lar l’habitual Parc de Nadal. Així mateix, reconeix que, “amb les restriccions, te n’adones que hi ha plataformes més ràpides que nosaltres i ens està costant prescindir d’aquest comerç de proximitat, que és el que ens dona un plus”.

Redacció Ràdio Comerç

Afegeix un comentari

Segueix-nos

Aquestes són les xarxes socials de Ràdio Comerç