RÀDIO COMERÇ

Jordi Folck: “Per què els nens no volen ser comerciants? Aneu a comprar en família”

L’escriptor Jordi Folck és un dels autors més prolífics i llegits de la literatura infantil al nostre país. A més, enguany és el Comissari de l’Any Rodari en el seu centenari, escriptor italià reconegut per introduir la creativitat a la pedagogia, i per la seva literatura de la qüotidianitat. Ell va ser un dels introductors dels comerciants, professionals, artesans i els oficis a la literatura infantil. Sobre aquest assumpte, Folck creu que “el comerç està invisibilitzat a la societat i especialment als mitjans de comunicació, a la televisió, al cinema i a la literatura” i que davant la idea que els nens i nenes només volen ser astronautes o futbolistes “cal ensenyar als nens les virtuds del comerç. Perquè els nens no volen ser comerciants?” es pregunta, però a la vegada dóna la solució: “Aneu a comprar en família”.

Redacció Ràdio Comerç

Afegeix un comentari

Segueix-nos

Aquestes són les xarxes socials de Ràdio Comerç