RÀDIO COMERÇ

Fermin Villar: “La ciutat del Mobile té 32 telèfons obsolets a la Rambla. Fem 1600 dies tard”

Amics de la Rambla ha iniciat una campanya per reclamar a les administracions que iniciin les obres de remodelació previstes per al conegut passeig barceloní, i que ja duen 1600 dies de retard. Per això, dijous passat, el president Fermin Villar, i els expresidents Pantaleoni i Oliveras, varen presentar aquesta iniciativa que pretén ser un recordatori d’una més de les mancances i oblit del consistori vers la Rambla. Tot i que Villar esmenta que no és una iniciativa directament contra l’equip de govern, sino una crida a tots els grups municipals en general, creu que un passeig que inclou seus de la cultura dels dos governs, el Palau de la Virreina i el Palau Marc, no mereix l’estat d’abandonament.
A més, amb ell fem un repàs a com està la Rambla, des de les antigues parades d’ocellaires reconvertides a llocs de productes d’artesania gastronòmica, passant per les Floristes, la fira d’artesania, els dibuixants o les estàtues humanes, i és del parer que a la Rambla hi cap tothom, però cal reordenar-ho

Redacció Ràdio Comerç

Afegeix un comentari

Segueix-nos

Aquestes són les xarxes socials de Ràdio Comerç