RÀDIO COMERÇ

Salva Vendrell: “El Govern ha tingut 7 mesos per poder evitar un nou tancament”

Salva Vendrell, president de Barcelona Comerç, fundació que agrupa a 25 eixos comercials de Barcelona, ha criticat aquest dijous a Ràdio Comerç les mesures que obliguen al tancament de la restauració a partir de mitjanit de divendres. Barcelona Comerç ha elaborat un manifest en que demana la reconsideració d’aquesta decisió política, a més de sumar-se a la concentració d’aquest divendres contra el tancament de quinze dies de tots els bars i restaurants.

Al mateix temps, creu que és il·lògic que es castigui aquest sector, sense haver previst ni comunicat iniciatives que ajudin a les empreses. També considera que no es pot avisar d’aquest fet el dia abans, amb productes alimentaris que caldrà regalar a treballadors o families o, en el pitjor dels casos, tirar-los.

Redacció Ràdio Comerç

Afegeix un comentari

Segueix-nos

Aquestes són les xarxes socials de Ràdio Comerç