RÀDIO COMERÇ

Xavier Marcé: “Volem fer del Nadal una oportunitat per al comerç de Barcelona”

Xavier Marcé, regidor de Turisme de Barcelona, ha parlat abastament a Ràdio Comerç de les mesures que la ciutat ha implementat per ajudar els diversos sectors relacionats amb el turisme com la hostaleria, restauració i transports. També es refereix als canvis que cal implementar a la ciutat per a la distribució del turisme arreu dels eixos i barris, les iniciatives que ja s’estaven realitzant i que ara la Covid reforçarà per a evitar les aglomeracions.

Marcé creu que la taxa turística distribuida als eixos, districtes i barris servirà per a desenvolupar projectes locals que permetin incidir en patrimoni, natura i espais verda i el sector cultural. A més, preveu que el Nadal sigui una oportunitat per al comerç de Barcelona per poder quadrar els comptes d’explotació dels darrers mesos i aconseguir amorteir la crisi d’aquests darrers mesos.

Redacció Ràdio Comerç

Afegeix un comentari

Segueix-nos

Aquestes són les xarxes socials de Ràdio Comerç