RÀDIO COMERÇ

Xabier Ochandiano: “La Covid19 ha acelerado el cambio de modelo de comercio de nuestras ciudades”

Xabier Ochandiano, regidor de Comerç de Bilbao ha estat entrevistat per Ràdio Comerç, per conèixer d’aprop la situació de la capital basca, després de la Covid19. Entre les mesures que Ochandiano recull per al comerç local hi ha tot el procés de digitalització, que també s’ha accelerat en aquests mesos. A més, recalca que el Concert basc també impedia la mesura que havia dissenyat el govern espanyol a l’hora de recaptar el superàvit dels Ajuntaments, mesura amb la que es mostra completament desacord.

Bilbao ha incrementat els darrers trenta anys el seu turisme, gràcies a iniciatives com el Guggenheim, la recuperació de la ria de Bilbao o la importància de la gastronomia. En aquest aspecte, Ochandiano creu que el turisme tornarà, i que cal regular-lo per fer-lo compatible amb l’activitat diària de la ciutadania.

Redacció Ràdio Comerç

Afegeix un comentari

Segueix-nos

Aquestes són les xarxes socials de Ràdio Comerç