RÀDIO COMERÇ

Òscar Ubide: “La Boqueria necessita el turisme però també el barceloní. Cal tornar a ramblejar”

Òscar Ubide, gerent del Mercat de la Boqueria, explica en aquesta entrevista les activitats que tenen previstes per a celebrar els 180 anys i que inicien de nou aquest cap de setmana, després d’una aturada de mig any. L’Òscar explica que la major part d’aquestes tindran a veure amb la gastronomia i compten amb nombrosos xefs de renom per a dur-les a terme, amb les mesures convenients.
A més, creu que ha estat moment per retrobar-se amb el client local, veí de la Rambla i del Gòtic i del Raval. “El nostre client també ve d’arreu de Barcelona, i aquest no ens ha deixat de venir a veure durant el confinament“, explica Ubide, que també creu que cal prioritzar ara tots aquells establiments que aporten singularitat a la ciutat, per davant de franquícies o empreses poc arrelades.
Per molts anys, Boqueria!

Redacció Ràdio Comerç

Afegeix un comentari

Segueix-nos

Aquestes són les xarxes socials de Ràdio Comerç